Tegelwerken Delft

W. van de Wall Allround Bouw, de specialist in tegelwerken van Delft & omstreken

Voor al uw tegelwerken in Delft, Den Haag of omstreken is W. van de Wall Allround Bouw uw partner. Wij staan garant voor vakwerk, kwaliteit en uitstekende nazorg bij al onze werkzaamheden. Of dit nu het aanleggen of verbouwen van de badkamer is, een dakraam plaatsen, een complete renovatie of uw tegelwerk betreft, wij bieden een totaalpakket aan diensten. Wij zijn specialist in tegelwerken en hebben al vele tevreden klanten geholpen bij het realiseren van het tegelwerk.

Voor tegelwerken Delft telt alleen het eindresultaat

Al vele jaren hebben wij ervaring in onder meer de bouw- en tegelbranche. Welke werkzaamheden of diensten wij ook voor u uitvoeren, alleen het eindresultaat telt. Kiest u voor W. van de Wall Allround Bouw voor al uw tegelwerken in Delft en omstreken, dan kiest u absoluut voor:
  • Kwaliteit
  • Vakkundigheid
  • Maatwerk
  • Flexibiliteit
  • Duidelijke afspraken
  • Eerlijke prijzen
  • Uitstekende service
Al deze unieke eigenschappen van ons kleine timmer- en bouwbedrijf staan bij ons hoog in het vaandel.

Uw tegelwerk in Delft van A tot Z verzorgd

Wilt u zelf geen omkijken hebben naar de verbouwing, renovatie of de betegeling van uw badkamer. U kunt al uw tegelwerk in Delft aan ons toevertrouwen. Wij zorgen voor een strikte coördinatie van de werkzaamheden en laten alles zo voorspoedig mogelijk verlopen, waarbij wij u continu informeren over de voortgang. Dit alles vanaf het begin tot aan het gewenste eindresultaat. W. van Wall Allround Bouw verzorgt onder meer tegelwerk in Delft, compleet van A tot Z. Of het nu gaat om het betegelen van uw woonkamer, badkamer, keuken, toilet of terras, wij bieden een persoonlijke aanpak voor iedere klus en iedere klant!

Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Wij wisselen graag met u van gedachten over het tegelwerk dat wij in Delft en omstreken vakkundig uitvoeren.