Renovatie Delft

Voor een renovatie in Delft bieden wij 100% tevredenheid

Wilt u een kleine verbouwing of een complete renovatie in Delft of omstreken laten uitvoeren? Wij bieden met de grootste zorg, aandacht en professionaliteit totaalrenovaties van A tot Z. Ons team van gespecialiseerde vakmensen verbouwt en renoveert uw badkamer, keuken of gehele woning tot in de puntjes. W. van de Wall Allround Bouw is een klein gerenommeerd timmerbedrijf dat thuis is op bijna alle gebieden. Wij leggen de nadruk op duurzaamheid, vakmanschap, service, kwaliteit en natuurlijk klanttevredenheid. Wij maken van uw huis een droompaleis.

Voor iedere renovatie in Delft, groot of klein, moet u bij W. Allround Bouw zijn!

Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke smaak en wensen van onze klanten. Wij maken dan ook duidelijke afspraken, waarbij wij u zoveel mogelijk tegemoet komen. U komt nooit of te nimmer achteraf voor vervelende verrassingen te staan, want bij alles wat wij doen, betrekken wij u persoonlijk. Wij zijn dan ook het bedrijf voor timmerwerken en renovaties in Delft, Den Haag en omstreken, zowel in als rondom uw huis. Een kleine greep uit onze werkzaamheden met betrekking tot renovaties binnen en buiten:
  • Dakwerk & Dakkapellen
  • Badkamer renovatie inclusief tegelwerk
  • Kozijnen
  • Deuren en ramen
  • Boeidelen & goten

Een renovatie in Delft & omgeving voor ieders budget

W. van de Wall Allround Bouw dat onder meer op vakkundige wijze renovaties in Delft en ver daarbuiten uitvoert, is een bedrijf dat met opdrachtgevers en partners één op één werkt. Wij leveren kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Onze kwaliteit begint al bij het vrijblijvende gesprek en de offerte. Wij houden rekening met ieders budget en maken duidelijke afspraken, zodat misverstanden geen kans krijgen te ontstaan na realisatie van de verbouwing. Het streven van Allround Bouw is dan ook een renovatie in Delft betaalbaar te maken en te houden voor iedereen, ook voor u!