Badkamer Delft

Een verbouwing van uw badkamer in Delft, deskundig & snel!

U staat voor een verbouwing van uw badkamer en woont in Delft of omstreken? De renovatie van uw badkamer vergt vakmanschap in alle opzichten. Voor allerhande klussen in en rondom uw badkamer schakelt u daarom W. van de Wall Allround Bouw in. Wij zijn een klein, gespecialiseerd bouw- en timmerbedrijf en beschikken over een team van vakmensen. Wij hebben zodoende de expertise en vakmanschap in huis en verzorgen graag het gehele traject van de renovatie of verbouwing van uw badkamer, of u nu in Delft of ver daarbuiten woont.

Badkamer Delft bouwt uw droombadkamer

Badkamer Delft, onderdeel van W. van de Wall Allround Bouw, helpt u uw droombadkamer te realiseren. Welke wens u ook heeft, ons team van vakmensen heeft in de loop der jaren zorgvuldig veel ervaring opgebouwd, zodat zij ieder klus geheel naar uw wens, smaak en budget kunnen realiseren. Wij bieden aandacht voor detail en hebben niet voor niets al een uitstekende reputatie opgebouwd, met als bewijs een lange lijst van allemaal tevreden klanten. Wij leveren kwaliteit en zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Alleen het eindresultaat telt, want half werk, daar houden wij niet van! Een badkamer die wij in Delft of Den Haag en omstreken bouwen, renoveren of restylen dient gedegen te zijn, zodat u hier jarenlang plezier en gemak aan kunt beleven.

Naast badkamers in Delft, bieden wij meer

Wij bouwen of verbouwen niet alleen badkamers in Delft en omstreken, maar u kunt eveneens bij ons terecht voor onder meer:
  • De betegeling van uw keuken of toilet
  • Het leggen van vloeren
  • Het plaatsen van dakramen, dakkapelen en dakopbouwen
  • Vervangen van goten
  • Onderhoud in en rondom uw woning
  • Allerhande timmerwerk
  • En nog veel meer
Omdat wij een allround bouw-en timmerbedrijf zijn, bieden wij een allround pakket aan diensten van hoge kwaliteit. Van uw badkamer in Delft tot aan de renovatie in Den Haag!